Maandelijkse caravans & camperveiling

What people are saying . . .

Maandelijks organiseren wij op onze Auction Centers in Amersfoort (NL) een verzamelveiling van caravans, campers en vouwwagens. We hebben daar mooie buitenterreinen waar we de kampeerwagens kunnen stallen. Binnen drie weken na het online plaatsen van de veiling hebben we een nieuwe eigenaar gevonden voor jouw caravan, camper of vouwwagen!


Elke kampeerwagen verdient de maximale opbrengst. Dat maakt het veilen interessant. Onze drijfveer is om met de juiste middelen de perfecte koper te vinden.

Wereldwijd bieden kopers uit 67 landen op ons platform. Ook jouw potentiële koper zit daarbij. Wij zorgen ervoor dat hij jouw caravan of camper ziet.

Onze website is makkelijk en gebruiksvriendelijk. Wij houden daarvan. Zowel in het aanbieden van kavels als het bieden daarop. 

Maximale waarde

Wereldwijd bereik

Eenvoudig en snel

Technologie

This quote needs to counter any objections people might have using the product.

Joseph Fakeman

@fakemanJ

This quote needs to nudge people towards conversion by establishing trust.

Arthur Vandelay

@VandelayIndustries

jouw partner in re-commerce

Meer weten?

Mail mij voor meer informatie!

Sales accountmanager

Sjoerd Baars

Waarom je caravan of camper  veilen?

De omloopsnelheid van het veilingprincipe ligt hoog, waardoor de voorraad binnen een paar weken liquide is.

Samen vinden we een nieuwe eigenaar voor jouw caravan of camper. Elk product heeft waarde!

Duurzaam

Snel liquide

Vooruitstrevend zijn in de markt, dat is ons doel. Onze fascinatie voor een high tech platform gaat ver en blijft een constante focus.

sales@bva-auctions.com

6.000.000

160.000

2.380.000

121

bezoeken
per maand

landen actieve bieders

kavels aangeboden 
per maand

geregistreerde bieders

BVA Auctions is een veilingmarketplace voor re-commerce, ofwel een tech-bedrijf in duurzame handel. Wij veilen slapende voorraad, overstock, tweedekans producten zoals retouren en bedrijfsbeëindigingen. Maar ook vintage, kunst, antiek, occasions, onroerend goed én boten. Gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om maximale waarde te behalen. 
Dat noemen wij Intelligent Auctioning (IA).


Veil het in drie weken!

Jouw caravan of camper verkopen?

Veilen ingewikkeld?
Welnee! Je maakt foto's van de caravan, camper of vouwwagen en een goede kavelomschrijving. Van BVA ontvang je een link naar de uploadtool en volg je simpelweg de gevraagde stappen en word je kampeerwagen online geplaatst.
BVA verzorgt vervolgens de kijkdag op de veilinglocatie. De kavels worden gestald op een logische looproute en onze buitendienstmedewerkers beantwoorden de vragen van de bezoekers. Tijdens de veiling monitort ons dedicated debiteurenteam de biedingen en wordt de facturatie verzorgd. Voordat de facturatie plaatsvindt, checkt de sales accountmanager bij jou of de hoogste bieding voldoende is en de kavel gegund wordt. Wij verzorgen daarna de uitgifte van de kavel. Als de kavel gegund wordt, vragen wij geen commissie.

Wij kunnen ook diverse stappen in het veilingproces uit handen nemen. Dan vergt dat minder tijd voor jou en kan je die tijd besteden aan andere zaken.  Wil je meer weten en wat we voor jou kunnen verzorgen? Lees dan hier verder.

De veiling vindt plaats op ons eigen platform: bva-auctions.com  

BVA Auctions ©  2021

Ga naar onze algemene

Zelf iets veilen

pagina