What people are saying . . .

In deze bijzondere tijden met het Covid-19 virus is het fysieke verkopen van producten echt een 
uitdaging. Winkels zijn dicht of moeten rekening houden met de social distance. 

En hoe kan je dan je nieuwe of gebruikte producten het beste verkopen voor de maximale waarde? Juist, veilen bij BVA Auctions in België
Wij hebben jarenlange ervaring met het veilen van consumentengoederen. Denk aan alles voor de tuin & terras, immers de zomer komt eraan. Of fitness apparaten, elektronica, huishoudelijke artikelen, inrichting voor de slaapkamer en keuken. 

Is veilen ingewikkeld? 
Welnee, je plaatst de producten heel makkelijk via een uploadtool op ons platform zonder opstartkosten. Wij vinden vervolgens de nieuwe eigenaar voor jouw product, dat kan dus ook buiten België zijn!

This quote needs to counter any objections people might have using the product.

Joseph Fakeman

@fakemanJ

This quote needs to nudge people towards conversion by establishing trust.

Arthur Vandelay

@VandelayIndustries

Jouw partner in re-commerce

Vrijblijvend en gratis advies?

Mail ons voor meer informatie!

4.000.000

146.000

1.500.000

67

bezoekers 
per maand

landen actieve bieders

kavels aangeboden 
per maand

geregistreerde bieders

BVA Auctions is een veiling marketplace voor 
re-commerce, ofwel een tech-bedrijf in duurzame handel. Wij veilen slapende voorraad, overstock, tweedekans producten zoals retouren en bedrijfsbeëindigingen. 
Maar ook vintage, kunst, antiek, occasions, onroerend goed én boten. 

Gefascineerd door technologie, met liefde voor gebruiksgemak en de drive om maximale waarde te behalen.
Dat noemen wij Intelligent Auctioning (IA).

Gratis en vrijblijvend advies

Jouw producten online verkopen?

Veil het dan bij BVA België!

Elk product verdient de maximale opbrengst. Dat maakt het veilen interessant. Onze drijfveer is om met de juiste middelen de perfecte koper te vinden.

Wereldwijd bieden kopers uit 67 landen op ons platform. Ook jouw potentiële koper zit daarbij. Wij zorgen ervoor dat hij jouw producten ziet.

Onze website is makkelijk en gebruiksvriendelijk. Wij houden daarvan. Zowel in het aanbieden van kavels als het bieden daarop. 

Maximale waarde

Wereldwijd bereik

Eenvoudig en snel

Technologie

Waarom veilen?

De omloopsnelheid van het veilingprincipe ligt hoog, waardoor de voorraad binnen een paar weken liquide is.

Zeker in deze bijzondere tijden is thuisbezorgen essentieel. Diverse transporteurs staan daarvoor klaar en leveren veilig en zonder contact.

Thuisbezorgen

Snel liquide

Vooruitstrevend zijn in de markt, dat is ons doel. Onze fascinatie voor een high tech platform gaat ver en blijft een constante focus.

Zelf iets veilen bij BVA Auctions 

BVA Auctions ©  2020

In België hebben we vijf verschillende locaties in Vlaanderen, te weten Antwerpen, Brussel, Deinze, Lummen en Melreux. Onze veilingpartner Troostwijk Auctions veilt daar hun industriële goederen. Met deze samenwerking versterken wij elkaar.

Er zijn diverse bezorgdiensten met jarenlange ervaring binnen de veilingmarkt, vaak ingezet door onze klanten en zijn bekend met onze processen. Op deze manier is er een hoge omloopsnelheid waardoor producten snel liquide zijn.

Benieuwd of veilen iets voor jou is? 
Laat vrijblijvend je gegevens achter en binnen 2 werkdagen neemt een van onze sales accountmanagers contact met je op. Zonder advieskosten en geheel vrijblijvend. We denken graag met je mee!